Hvidløgssuppe 03

Hvidløgssuppe 03, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SuppeRet : Suppe - Grøntsagssuppe Grøntsagssupper

Hovedingrediens : Rodfrugter - Hvidløg

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
0.75 dl.olie
2 fedfinthakket hvidløg
2 spsk.finthakket løg
1-2 tsk.paprika
 en anelse cayennepeber
5 dl.smuldret daggammelt franskbrød uden skorpe
1 kødbouillon-terning
2 æggeblommer
1 dl.hakket persille
 
 
Opskrift:
Varm olien forsigtigt op i en suppegryde. Tilsæt under omrøring løg, hvidløg, paprika og cayennepeber. Løgene skal ikke brunes men være klare og bløde. Kom så brødet i og skru op for varmen, brødet skal være gyldent. Tilsæt salt og bouillon og kog op. Lad så suppen småkoge i ca. 30 min. Rør af og til så brødet koger helt ud og jævner suppen. Tag så gryden fra varmen og pisk æggene i. Suppen må ikke koge efter at æggene er tilsat. Drys hakket persille over og server brød





karakterer:
Opskriften er vist 30441 gange,
og udskrevet 536 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-09-03 19:03:15
Taget i betragtning det er en hvidløgssuppe synes jeg godt nok ikke der er meget hvidløg eller for den sags skyld almindeligt løg..

  -   2007-09-27 14:29:33
hvor meget vand ? /:

  -   2007-08-13 22:22:55
Nogen der har prøvet opskriften som kan fortælle hvor meget vand? ½-1 l ?

  -   2005-01-01 01:01:01
læs på pakken med bouillon,

  -   2005-01-01 01:01:01
den er rigtig sprød i skorpen

  -   2005-01-01 01:01:01
Også lidt spændt på, hvor væden til suppen kommer fra...

  -   2005-01-01 01:01:01
Lyder helt vildt spændende, men hvor meget vand skal der i?! Jeg må vel prøve mig frem?!