Hvidløgssuppe 03
Hovedingrediens : Rodfrugter - Hvidløg Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Varm olien forsigtigt op i en suppegryde. Tilsæt under omrøring løg, hvidløg, paprika og cayennepeber. Løgene skal ikke brunes men være klare og bløde. Kom så brødet i og skru op for varmen, brødet skal være gyldent. Tilsæt salt og bouillon og kog op.
Lad så suppen småkoge i ca. 30 min. Rør af og til så brødet koger helt ud og jævner suppen. Tag så gryden fra varmen og pisk æggene i. Suppen må ikke koge efter at æggene er tilsat. Drys hakket persille over og server brød
|
|
Opskriften er vist 30437 gange,
og udskrevet 536 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (10 stemmer) |
|
Kommentarer En anden Mikkel - 2008-09-03 19:03:15 Taget i betragtning det er en hvidløgssuppe synes jeg godt nok ikke der er meget hvidløg eller for den sags skyld almindeligt løg.. Lone Stouby - 2007-09-27 14:29:33 hvor meget vand ? /: Per - 2007-08-13 22:22:55 Nogen der har prøvet opskriften som kan fortælle hvor meget vand? ½-1 l ? susanne - 2005-01-01 01:01:01 læs på pakken med bouillon, mikkel - 2005-01-01 01:01:01 den er rigtig sprød i skorpen Mikkel - 2005-01-01 01:01:01 Også lidt spændt på, hvor væden til suppen kommer fra... Charlotte - 2005-01-01 01:01:01 Lyder helt vildt spændende, men hvor meget vand skal der i?! Jeg må vel prøve mig frem?! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne