Broccolisuppe 02
Hovedingrediens : Kål - Broccoli Indsendt : Red : |
Fotograf: Jytte |
|
Skyl broccolien omhyggeligt. Del den i små buketter og kasser de hårde stilke. Hak hvidløg, persille og bacon.
Hæld olivenolien i en gryde, tilsæt broccoli, hvidløg, persille og bacon, og svits det under omrøring i 1 til 2 minutter. Hæld tomatpuréen og 5 dl vand ved. Rør godt i gryden, læg låg på, og lad det koge i 5 minutter. Hæld derefter resten af vandet i og lad suppen koge en halv time ved middel varme. Kom salt og peber i, og lad det hele simre et par minutter. Lige før servering jævnes suppen med en elektrisk blender. Kan serveres varm med et drys parmesan over. Foretrækker man suppen kold, erstattes parmesanen af en skefuld crème fraîche. |
|
Opskriften er vist 73710 gange,
og udskrevet 1945 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (33 stemmer) |
|
Kommentarer Tobias Bech - 2009-10-25 20:59:42 Hej. Jeg må, meget beklageligt, konstatere at denne opskrift ikke faldt i mig og min kæreste's smag. Den smagte mest af alt som dyrefodder lugter. Det kan godt være min fejl, men jeg fulgte opskriften 100%. Er ellers vild med grøntsagssupper. Vh Tobias Vibeke - 2008-03-25 21:01:52 Vi synes denne suppe smagte helt forfærdeligt- meget utiltalende farve og meget lidt smag - og den smagskombination der var, fungerede slet ikke. Kan ikke anbefales! Sorry... Jens Christian - 2008-03-05 22:03:42 Virkelig lækker suppe. Jeg undlod persillen, men den smagte fint alligevel. Næste gang tror jeg jeg vil forsøge mig med nogle kartoffeltern efter alt blenderiet, sådan for at give suppen lidt bid. heidi - 2008-02-24 19:58:07 hvordan kan man lave den mere fedtfattig da? Den HårdeKOKte - 2008-01-22 18:10:20 Denne suppe ser tiltagende ud, vil prøve at lave den på lørdag som forret til vores gæster :o) Daniel - 2007-01-23 18:14:23 Hvis man venter med at tilføje persillen til lige før man blender, så undgår man at persillens flygtige smag forvinder. Jytte - 2005-01-01 01:01:01 Suppen smager dejligt. hanne westergaard - 2005-01-01 01:01:01 rigtig god opskrift. Jeg lavede den mere fedfattig og den smagte rigtig godt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne