Gratinerede lammekoteletter 02
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter Indsendt : Red : |
|
|
Løget pilles og hakkes fint.
Skinken skæres ud i mindre stykker og hakkes så fint som muligt.
Løg og skinke blandes i en skål med æggeblomme og fløde, røres godt og krydres med salt, peber og Worcestershire sauce.
Et fladt ovnfast fad pensles med olie. Knap 3 spsk. smør brunes på en stegepande, og lammekoteletterne steges 2-3 minutter på den ene side. Den stegte side drysses let med salt, og koteletterne lægges i fadet med den ustegte side opad. Stegeskyen fra panden hældes i fadet. Skinke-løgblandingen fordeles over koteletterne, resten af smørret fordeles herover i små flager, og det hele drysses med den revne ost. Fadet sættes i en 225 grader C varm ovn på midterste ribbe, og koteletterne gratineres i ca. 15 minutter. Hertil passer grønne bønner dampet møre i smør med lidt finthakket løg og evt. også et presset hvidløgsfed. Tips: Til denne ret anvendes dobbeltkoteletter skåret fra den nederste del af ryggen, sadlen det fineste og dyreste stykke af lammet. I stedet for dobbelte lammekoteletter kan anvendes skiver af udbenet lammesadel, der rulles sammen og ombindes med snor ligesom tournedoser. |
|
Opskriften er vist 12564 gange,
og udskrevet 351 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne