Koteletter a la Soubise
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter Indsendt : |
|
|
Løgene pilles og hakkes fint.
3 spsk. smør smeltes i en kasserolle, og løgene svitses gennemsigtige.
Hæld bouillonen ved og lad det hele koge for svag varme i ca. 10 minutter, til løgene er helt bløde. Rør melet ud i fløden og jævn løgmassen hermed. Lad nu saucen koge videre for svageste blus i 3 minutter hvorunder der jævnligt røres rundt. Smag til med salt, peber og evt. en anelse sukker og tilsæt til sidst resten af smørret. Drys koteletterne med salt og vend dem i mel. Ryst det overflødige mel af. Brun smørret på en pande og steg koteletterne 4-5 minutter på hver side. Anret koteletterne på et varmt serveringsfad, dæk dem med et tykt lag løgcreme og pynt med et par persilleduske. Hertil passer grønærter, kartoffelkroketter eller små kogte, persilledryssede kartofler. Tips: Sauce Soubise er en lækker, lys løgsauce, som i øvrigt også smager vældig godt til fjerkræ. Variation: Når løgcremen er fordelt over koteletterne, kan man drysse lidt revet ost over og gratinere koteletterne i ovnen for stærk varme eller under grill. |
|
Opskriften er vist 10923 gange,
og udskrevet 216 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne