Portvinsmarineret svinekam
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam uden svær Indsendt : |
|
|
Bland marinaden.
Læg kødet i en kraftig plastpose og hæld marinaden ved. Luk posen og læg den i et fad i køleskabet. Lad kødet trække i marinaden 2-3 døgn, vend jævnligt kødet. Udblød morklerne ca. 1 time i koldt vand. Tag kødet op af marinaden, tør det med køkkenrulle og gnid det med salt. Varm en pande godt op og brun kødet, først på fedtsiden. Læg stegen i en lille bradepande og sæt det i en kold ovn. Hæld den siede marinade ved og steg kødet ca. 1 ¼ time, til et kødtermometer viser ca. 65 grader. Pak stegen i folie og si skyen. Sauce: Svits løg og afdryppede morkler i smørret. Tilsæt stegeskyen og lad det koge småt 3-4 min. Rør piskefløde og majsstivelse sammen og kom det i gryden. Varm saucen igennem og smag til med salt og peber. |
|
Opskriften er vist 16263 gange,
og udskrevet 394 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne