Marineret lammeragout
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker Indsendt : Red : |
|
|
Hak rosmarin, salvie og pillede hvidløgsfed fint. Knus enebærrene. Bland krydderurterne og enebær med olivenolie og vineddike og smag til med salt og peber. Læg kødterningerne i et ovnfast fad og hæld marinaden over. Lad det trække i 2-3 timer. Vend af og til kødet i marinaden.
Sæt fadet i ovnen ved 180 grader i 45 minutter. Hæld vinen i og lad retten stå endnu 45-60 minutter, eller til vinlagen næsten er kogt ind, og kødet er letbrunet. |
|
Opskriften er vist 7169 gange,
og udskrevet 185 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne