Græsk lammepie med fillo låg
Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød Oprindelsesland : Grækenland Indsendt : Red : |
|
|
Fyld:
Brun kødet i varm olie under omrøring. Tilsæt rosmarin, salt, peber, hvidløg, persille. Spæd med vinen, og lad det simre i 10 min. Skold og flå tomaterne og skær dem i både. Bland tomater, ris, oliven, smuldret feta sammen med kødet. Fordel blandingen i et tærtefad på ca. 24 cm. Tø fillodejen op og skær rullen i 2 cm. Brede strimler. Ryst strimlerne fra hinanden og læg dem over fyldet som brede bånd i uorden. Pensl med smør. Sæt fadet i ovnen 30-35 min. Ved 200 grader C. til dejen er gylden. Server pien lun med grøn salat, en skål kold yoghurt og hakkede agurker. |
|
Opskriften er vist 10629 gange,
og udskrevet 337 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Jytte - 2007-04-30 10:03:19 god fornøjelse |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne