Lammeragout med asparges og dild
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smelt smørret i en gryde og brun kødet, drys med salt og peber, kom løg, hvidløg, og timian ved. Små steges i 5 minutter. Drys melet og spæd under omrøring med vin og vand. Små simre under låg til lammet er mørt ca. 1 time.
Skær det nederste af stokkene på aspargesene og skær dem i tre skrå stykker. Vend dem i lammeragouten, rør fløde i og lad det små simre i 3 minutter, til aspargesene er møre. Smag til med dild. Serveres med nye kartofler og grøn salat. |
|
Opskriften er vist 13963 gange,
og udskrevet 293 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2010-06-26 14:25:07 Elsker rigtigt mørt kød, og dertil skal denne ret altså lige have min. 1 time ekstra inden aspargsene tilsættes. Og så også ekstra vand, gryden må ikke koge tør. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne