Lammeragout med asparges og dild

Lammeragout med asparges og dild, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Lammeragout med asparges og dild, billede 4 Lammeragout med asparges og dild, billede 1 Lammeragout med asparges og dild, billede 2 Lammeragout med asparges og dild, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.lammesmåkød af hals eller bov,
 
1 løg i ringe,
2 fedpillede hakkede hvidløg,
2 spsk.Smør eller olivenolie,
 salt
 peber
1 kvisttimian
4 spsk.hvedemel
2 dl.hvidvin
2 dl.vand
1 dl.fløde
1 bdt.grønne asparges
1 bdt.dild
 
Opskrift:
Smelt smørret i en gryde og brun kødet, drys med salt og peber, kom løg, hvidløg, og timian ved. Små steges i 5 minutter. Drys melet og spæd under omrøring med vin og vand. Små simre under låg til lammet er mørt ca. 1 time.

Skær det nederste af stokkene på aspargesene og skær dem i tre skrå stykker. Vend dem i lammeragouten, rør fløde i og lad det små simre i 3 minutter, til aspargesene er møre. Smag til med dild.

Serveres med nye kartofler og grøn salat.





karakterer:
Opskriften er vist 13892 gange,
og udskrevet 290 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-06-26 14:25:07
Elsker rigtigt mørt kød, og dertil skal denne ret altså lige have min. 1 time ekstra inden aspargsene tilsættes. Og så også ekstra vand, gryden må ikke koge tør.