Svinekamsteg med æble-appelsin kompot
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam med spæk/svær Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Kamstegen gnides med salt på (den ridsede) svær og steges i ovnen ca. 50 - 60 min. ved 200 grader.
Trækker yderligere 10 min.
Appelsinerne skrælles og skæres i fileter. Æblet skæres i 12-dele og løget deles i to og skæres i fine strimler. På en pande smeltes sukker med smør, nellike og laurbærblad. Løgene steges gyldne, derefter kommes æbler og appelsinfileter, samt saften af disse. Krydres godt med peber. Serveres lunt til stegen. Serveres evt. med små kartofler stegt med timian. |
|
Opskriften er vist 27201 gange,
og udskrevet 624 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer søs - 2011-11-10 10:41:57 "løg i fine strimler" Er det mon det jeg vil kalde halve løgringe? Freddie - 2008-12-13 13:03:29 Hvorfor er der en oplysning på "stegetemperatur kamsteg" når man ikke kan finde den ved at søge på jeres hjemmeside |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne