Lam med grove grønsager
Hovedingrediens : Lammekød - Lammeryg Oprindelsesland : Frankrig Kilde : Dansk Texel Indsendt : Red : |
|
|
Majroer og løg skrælles og skæres i kvarter. Toppen af de hele hvidløg skæres af, men den tørre skal bliver på. Citronerne skære i tykke skiver. Grøntsagerne krydres med salt og peber inden de brunes med lammeryggen i en stor pande eller stegegryde. Derpå steges kød, grønsager og urter ved 300 grader i 15 minutter. Fadet tages ud og kødet hviler i 15 minutter. Grønsagerne holdes varme.
Glasering af stegen: 1 æggehvide piskes stiv og vendes med 1 spsk. dijonsennep, 1 tsk. Provence-urter, salt og peber. Blandingen smøres på lammeryggen og 2 spsk. brødkrummer drysses over. Lammeryggen glaseres i ovnen til den er gylden. |
|
Opskriften er vist 13788 gange,
og udskrevet 193 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne