Lam med grove grønsager

Lam med grove grønsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammeryg

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigKilde : Dansk Texel

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kg.lammeryg eller en lammekølle
8-10 løg
4-6 helehvidløg
12 majroer
4-5 tomater
3 citroner
4 kvisterosmarin
8 laurbærblade
 vindruekerneolie
 salt
 peber
 
 
Opskrift:
Majroer og løg skrælles og skæres i kvarter. Toppen af de hele hvidløg skæres af, men den tørre skal bliver på. Citronerne skære i tykke skiver. Grøntsagerne krydres med salt og peber inden de brunes med lammeryggen i en stor pande eller stegegryde. Derpå steges kød, grønsager og urter ved 300 grader i 15 minutter. Fadet tages ud og kødet hviler i 15 minutter. Grønsagerne holdes varme.

Glasering af stegen:
1 æggehvide piskes stiv og vendes med 1 spsk. dijonsennep, 1 tsk. Provence-urter, salt og peber. Blandingen smøres på lammeryggen og 2 spsk. brødkrummer drysses over. Lammeryggen glaseres i ovnen til den er gylden.





karakterer:
Opskriften er vist 13787 gange,
og udskrevet 193 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu