Forårs lammeryg 02
Hovedingrediens : Lammekød - Lammeryg Indsendt : Red : |
|
|
Forvarm ovnen til 200 grader C.
Placer lammeryggen i en stegepande. Krydder med salt og peber og indsmør ryggen i 50 gram smør. Steg i en halv time og reducer temperaturen. til 180 grader C i 40 minutter, afdryp en gang imellem. Imens skæres top og hale fra bønnerne. Skrab aspargesene og bind dem sammen i bundter. Kom gulerødder i en sovsepande med sukkeret og løgene, og dæk med vand. Kog i 15 minutter. Tilsæt ærterne og lad det koge i 8 minutter indtil vandet næsten er fordampet. Tilsæt resten af smørret og fjern panden fra varmen. Kog de nye kartofler med minten til de er færdige og hæld vandet fra. Bland med gulerødder og ærter og strø med persille. Tilsæt tomaterne og lad retten holde sig varm. Kog asparges i salt vand i 8 min. indtil de er bløde, hæld vandet fra, fjern strengen og hold dem varme. Kog sellerien i salt vand i 15 minutter, hæld vandet fra og hold dem varme. Når retten er klar til at blive serveret arrangeres lammeryggen i midten af et fad med alle grøntsagerne rundt omkring sig, og retten strøs med persille. |
|
Opskriften er vist 17468 gange,
og udskrevet 304 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne