Kylling a la nicoise
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Indsendt : Red : |
|
|
Skær kyllingen igennem på langs, skyl og tør stykkerne godt og krydr dem med salt og peber.
Varm olien i en tykbundet gryde og brun kyllingestykkerne på alle sider over ikke for kraftig varme. Hæld lidt vand i gryden, læg låg på og steg kyllingestykkerne i ca. 45 minutter. Når lårene løsner nemt, er kødet gennemstegt. Tag kyllingestykkerne op og hold dem varme. Skold og flå tomaterne. Rens dem for kerner og hak kødet groft. Fjern eventuelle sten fra olivenerne. Pil hvidløgsfeddene og knus dem. Kog gryden af med hvidvin og kom tomater og hvidløg i og kog det over jævn varme i 5 minutter uden låg. Smag til med salt og peber og tilsæt olivenerne. Læg kyllingestykkerne tilbage i gryden og drys med basilikum. Server straks. Tips: Server stegte courgetter, pasta eller ris til. De friske tomater kan erstattes af samme mængde fra dåse. De skal blot dryppes af, før de hakkes. Tilsæt gerne nogle kapers eller et par hakkede ansjosfilet'er til saucen. |
|
Opskriften er vist 10050 gange,
og udskrevet 180 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne