Indisk carry suppe
Hovedingrediens : Bælgplanter - Røde linser Oprindelsesland : Indien Indsendt : Red : |
|
|
Skyl linserne og pil urenhederne fra.
Bring linser, bouillon, kartofler og æble i kog, og lad det koge ca. 20 minutter for svag varme.
Sautér løg, hvidløg, ingefær i olie. Tilsæt krydderier og karryblade under omrøring. Fjern de hele krydderier (Kanel, nelliker, og karryblade), når olien begynder at skille sig ud. Pisk kokosmælk og krydderimassen i suppen. Tilsæt limesaft og smag til med salt. Drys med frisk koriander lige inden servering. |
|
Opskriften er vist 39229 gange,
og udskrevet 1129 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Ella - 2009-10-26 18:14:41 Der er ikke anført hvor meget hvidløg der skal i retten. Er der nogen der kan vejlede mig? sus.m - 2009-06-12 21:31:58 Jeg synes, en er super. Klart, den skal krydres ekstra, men det står jo frit for at snige mere af krydderrierne ind i suppen. Marie - 2007-02-16 17:17:59 Karryblade er fra et træ hvis blade dufter af karry - deraf navnet. Striglen - 2006-12-03 10:55:56 KARRYBLADE - karry er et blandningskrydderi, så i mine øjne lyder det som noget vrøvl :-) ustockel - 2005-01-01 01:01:01 lidt tam, hvis man ikke tilsætter 1 tsk. grøn karrypasta. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne