Grøn karrypasta
Hovedingrediens : Krydderurter - Diverse krydderurter Indsendt : |
|
|
Varm en wok op, kom koriander og kommenfrø på, og varm det, til det begynder at dufte.
Stød eller blende koriander og kommen med peber i en morter eller lille blender. Tilsæt resten af ingredienserne, og stød eller mix det til en blød pasta. Opbevar det i et lufttæt glas/syltetøjsglas i køleskabet i op til ca. 4 uger. Denne opskrift giver ca. 8 spiseskefulde. Bemærk: Hvor stærk smagen bliver afhænger af chilien, der kan eventuelt spares lidt på den hvis det ikke ønskes for stærkt. |
|
Opskriften er vist 25040 gange,
og udskrevet 206 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Misse - 2007-02-15 15:30:03 Alt for besværligt når man for ingen penge kan købe den udmærkede, færdige vare |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne