Hvidløgsuppe
Hovedingrediens : Rodfrugter - Hvidløg Indsendt : Red : |
|
|
Hvidløg pilles og hakkes fint. Tomater skoldes og flåes. Skæres i terninger. Den hvide del af porren skæres i skiver. Persille hakkes groft. Rød peber skæres i mindre terninger.
Hvidløgene svitses i olien uden at tage farve. Porre, rød peber og persille svitses med. Hvidvin og hønsefond tilsættes. Tomaterne tilsættes.
Det hele koger til grøntsagerne er møre.
Smages til med salt og peber.
Jævnes lidt med maizena og koges svagt i 10 min.
Flutes skæres i skiver og ristes i olivenolie tilsat vineddike og hvidløg.
Servering: Serveres i små suppekopper rygende varm. |
|
Opskriften er vist 16930 gange,
og udskrevet 455 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Michael Jensen - 2005-01-01 01:01:01 Hvordan skal kartoflerne tilberedes ? guldklumpenjasmin - 2005-01-01 01:01:01 Denne opskrift/ ret lyder lækker |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne