Gule ærter med kogt svinekam
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam uden svær Indsendt : Red : |
|
|
Kød og pølse bringes i kog.
Fjern skummet og tilsæt salt.
Læg låg på og lad det simre 1 time, til kødet er mørt.
Medisterpølse tages om efter ca 20 min.
Skær gulerødder og porrer i skiver, selleri i terninger og evt. løgene i kvarte. Tilsæt urter og timian, når der mangler 20 min. af kødets kogetid. Tag kødet op og si suppen, mens den koger endnu 5 min. Smag til med salt og timian. Kom urterne i og server de gule ærter med tynde kødskiver, medisterpølse, groft rugbrød og sennep |
|
Opskriften er vist 28342 gange,
og udskrevet 925 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (12 stemmer) |
|
Kommentarer leisen - 2008-01-23 16:41:32 hvad med den pakke ærter , hvornår kommer den i ? Ulla - 2007-11-10 09:49:12 Det kan da ikke være rigtigt de 3 DL vand, det må da være 3 liter Poul Tenerife - 2005-01-01 01:01:01 Her kan vi ikke koebe gule aerter med det gaar lige saa godt med kokte kikaerter i glas eller paa daase dorrit - 2005-01-01 01:01:01 denne ret har jeg lavet i årevis, og har brugt den en gang som gæstemad. det vakte begeistring, eller var det høflighed??? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne