Gule ærter med kogt svinekam

Gule ærter med kogt svinekam, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - GrydeSteg - GrydeStege

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam uden svær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.svinekam uden ben
500 g.medisterpølse (kan udelades)
3 dl.vand
1 pk.forkogte gule ærter(450 g)
4 gulerødder
0.25 knoldselleri
3 porrer
250 g.små løg
3 kvistetimian
 
Opskrift:
Kød og pølse bringes i kog. Fjern skummet og tilsæt salt. Læg låg på og lad det simre 1 time, til kødet er mørt. Medisterpølse tages om efter ca 20 min.

Skær gulerødder og porrer i skiver, selleri i terninger og evt. løgene i kvarte. Tilsæt urter og timian, når der mangler 20 min. af kødets kogetid.

Tag kødet op og si suppen, mens den koger endnu 5 min. Smag til med salt og timian. Kom urterne i og server de gule ærter med tynde kødskiver, medisterpølse, groft rugbrød og sennep





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Gule ærter

karakterer:
Opskriften er vist 28337 gange,
og udskrevet 925 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-01-23 16:41:32
hvad med den pakke ærter , hvornår kommer den i ?

  -   2007-11-10 09:49:12
Det kan da ikke være rigtigt de 3 DL vand, det må da være 3 liter

  -   2005-01-01 01:01:01
Her kan vi ikke koebe gule aerter med det gaar lige saa godt med kokte kikaerter i glas eller paa daase

  -   2005-01-01 01:01:01
denne ret har jeg lavet i årevis, og har brugt den en gang som gæstemad. det vakte begeistring, eller var det høflighed???