Orientalsk risret med svinekød
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Oprindelsesland : Orienten Indsendt : Red : |
|
|
Marinaden til svinekødet piskes sammen.
Marinaden til rejerne piskes sammen. Svinekødet og rejerne kommes i hver deres marinaden og trækker i mindst 15 minutter. Løg og peberfrugt hakkes fint. Svitses i en gryde i olien til løgene er klare. Tomatpuré, vand, salt og krydderier tilsættes. Sovsen simrer under låg i ca. 20 minutter. Risene koges i letsaltet vand sammen med gurkemeje. Hvidkålen snittes i 2 - 3 cm. brede strimler. Ærterne koges i letsaltet vand. Hvidkålen svitses i smør. Ris, hvidkål, ærter, ananas i tern og rejer blandes sammen i et smurt, ildfast fad og stilles i ovnen i 25 minutter. Svinekødet brunes i margarinen, ca. 10 minutter og røres sammen med sovsen. Kødet i tomatsovsen serveres sammen med risblandingen og lune flutes. |
|
Opskriften er vist 27537 gange,
og udskrevet 400 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Eva - 2009-09-08 09:32:05 Superret... ser måske lidt uoverskuelig ud, med alle de ingredienser, men når først det er klar til ovn.. er det en super nem gæsteret. Og så smager den dejligt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne