Chilitærte
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Oprindelsesland : Grækenland Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Dej:
Skær smørret i mindre stykker og smuldr det i melet. Tilsæt salt og vand og saml hurtigt dejen. Stil den tildækket i køleskabet i mindst 1/2 time. Tryk dejen ud i en smurt springform (ca. 22 cm i diameter). Lad den gå halvt op ad formens sider. Prik bunden med en gaffel og forbag den midt i ovnen. Fyld: Flæk chilipeberen på langs. Fjern kernerne under rindende vand med en spids kniv. Hak chilipeberen (en spsk. i alt). Pisk æg og fløde sammen. Bland hakket chili og de øvrige ingredienser heri. Fordel fyldet i den forbagte bund. Bag tærten midt i alm ovn. Server den varm eller lun med Grøn salat og flute. |
|
Opskriften er vist 83430 gange,
og udskrevet 2028 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (48 stemmer) |
|
Kommentarer bibi - 2015-06-07 17:30:50 brug frostne rejer, så bliver de ikke hårde og tørre lone - 2015-05-04 10:20:14 Skøn tærte!!! maj - 2011-07-05 20:52:24 den en er matte godt men hves du har børn er den nok ikke perfekt :) Lina - 2011-06-24 13:29:17 Mjo, men denne her er direkte copy pastet der inde fra. Der er desuden en seperat boks, med grader og bagetid på Arlas hjemmeside. Nok derfor vedkomne ikke har det med ;) Julie - 2011-06-14 12:38:21 Dejen mangler noget mælk. Og 1/2 time på 200 grader passer perfekt. Ellers meget lækker tærte! Lise - 2011-04-04 21:22:14 Xenia: Mon ikke alle opskrifter er hentet "et eller andet sted fra", så det er mig uforståeligt at du kan få ondt i bagdelen over det! Xenia - 2011-03-27 10:16:46 Denne opskrift er fra Arlas hjemmeside. Måske man ikke burde tage æren for den? anonym - 2010-04-21 17:29:40 ikke smart der er hverken angivet varme grad eller bage tid fra Karolines: - 2007-06-24 15:06:56 Forbagning: Ca. 12 min. ved 200°. Bagning: Ca. ½ time ved 200°. Lissi - 2007-01-29 19:42:04 hvor mange grader og hvor længe? anonym - 2005-01-01 01:01:01 mangler bagetid inga - 2005-01-01 01:01:01 nej |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne