Orientalsk svinekam
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam uden svær Oprindelsesland : Orienten Indsendt : Red : |
|
|
Skær kødet i skiver uden at skære helt igennem og gnid det med salt og krydderier.
Stik en halv abrikos ned mellem hver skive.
Læg stegen i en lille bradepande og sæt den i en 175 grader varm ovn i ca 1 1/2 time. Bruges stegetermometer, er kødet stegt, når det viser 85 grader. Hvis der ikke er tilstrækkelig væde ved stegen, hældes lidt vand ved. Når der er et kvarter tilbage af stegetiden, hældes abrikoslagen ved. Si skyen, skum den for fedt, smag til med sambal oelek el. andet stærkt krydderi og jævn den evt. lidt. Serveres med Løse ris. |
|
Opskriften er vist 20689 gange,
og udskrevet 291 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne