Orientalsk svinekam

Orientalsk svinekam, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam uden svær

Oprindelsesland : Orienten

OrientenIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1500 g.svinekam uden spæk
1.5 tsk.salt
0.5 tsk.stødt ingefær
1 tsk.rosmarinnåle
1 ds.abrikoser
0.25 tsk.sambal oelek
 evt. lidt saucejævner
 
Opskrift:
Skær kødet i skiver uden at skære helt igennem og gnid det med salt og krydderier. Stik en halv abrikos ned mellem hver skive.

Læg stegen i en lille bradepande og sæt den i en 175 grader varm ovn i ca 1 1/2 time. Bruges stegetermometer, er kødet stegt, når det viser 85 grader. Hvis der ikke er tilstrækkelig væde ved stegen, hældes lidt vand ved. Når der er et kvarter tilbage af stegetiden, hældes abrikoslagen ved.

Si skyen, skum den for fedt, smag til med sambal oelek el. andet stærkt krydderi og jævn den evt. lidt.

Serveres med Løse ris.





karakterer:
Opskriften er vist 20689 gange,
og udskrevet 291 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu