Hønseragout med grøntsager og svampe
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt : Red : |
|
|
Kødet skæres i ganske tynde strimler og brunes i olie sammen med hakket løg. Soyasovs, vin, svampe og krydderier tilsættes, og alt koger svagt i ca. 20 min.
Peberfrugter og porrer snittes fint, snurrer er par minutter i olie og tilsættes. Retten jævnes med maizenamel rørt ud i bouillon og smages til med salt. Serveres med løse ris. Tips: Som så mange andre svampe indeholder rå mælkehat giftstoffer, som i større mængde kan give mavesmerter og diarré. |
|
Opskriften er vist 10262 gange,
og udskrevet 220 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne