Indisk hønseragut
Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne Oprindelsesland : Indien Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Løget hakkes og snurrer i olie sammen med knust hvidløg, chillipber og de øvrige krydderier, indtil løget er klart.
Kokosmælken hældes i, og der smages til med salt. Nellike og kanel tages op, og hønsekød skåret i små stykker lægges i sovsen. Retten varmes igennem. Serveres med ris (evt. brune ris). Tips: Kogning af høne: Hønen parteres rå, dækkes med kogende vand med salt og suppevisk og koges ca. 1 1/2 time alt efter alder. Hønsekødet bliver meget saftigt, og suppen anvendes til sauce. |
|
Opskriften er vist 26543 gange,
og udskrevet 525 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne