Dyrefilet med svampe
Hovedingrediens : Rådyr - Dyrefilet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rådyrfileten deles i 4 ens stykker som krydres med friskkværnet salt, peber samt knust enebær.
Steges 3-4 minutter og lad kødet hvile indpakket ca. 10 min.
Sauter de hakkede skalotteløg, og hvidløg i olie. Tilsæt svampe, som småsimre til a1 væden er væk. Tag halvdelen af svampene op og gem dem indpakket, hæld balsamicoeddike ved som næsten skal koge væk. Hæld rødvin ved, og lad det koge halvt ind. Tilsæt vildtbouillon som nu koger godt igennem, hvorefter det jævnes med maizena. Lige inden serveringen piskes en klat smør ind i saucen. Varm de resterende svampe på stegepanden, tilsæt skyllet og afdryppet spinat indtil bladene falder sammen, krydder med friskkværnet salt og peber. Server med råstegte kartofler. |
|
Opskriften er vist 55612 gange,
og udskrevet 1631 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Mads Bo - 2013-10-12 14:17:54 Hvor længe skal den stege? lise.beier - 2007-12-20 09:20:32 Hvor lang tid skal det steges |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne