Dyrefilet med svampe

Dyrefilet med svampe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rådyr - Dyrefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Dyrefilet med svampe, billede 4 Dyrefilet med svampe, billede 1 Dyrefilet med svampe, billede 2 Dyrefilet med svampe, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 g.rådyrfilet
 salt
 friskkværnet peber
 enebær, knust
 
 
3 skalotteløg, hakkede
1 fedhvidløg
 olie
400 g.svampe
3 spsk.balsamicoeddike
 dl.kraftig rødvin
4 dl.vildtbouillon
 maizena
 smør
 friskkværnet peber
 salt
 
250 g.babyspinat
 
Opskrift:
Rådyrfileten deles i 4 ens stykker som krydres med friskkværnet salt, peber samt knust enebær. Steges 3-4 minutter og lad kødet hvile indpakket ca. 10 min.

Sauter de hakkede skalotteløg, og hvidløg i olie. Tilsæt svampe, som småsimre til a1 væden er væk. Tag halvdelen af svampene op og gem dem indpakket, hæld balsamicoeddike ved som næsten skal koge væk. Hæld rødvin ved, og lad det koge halvt ind. Tilsæt vildtbouillon som nu koger godt igennem, hvorefter det jævnes med maizena. Lige inden serveringen piskes en klat smør ind i saucen.

Varm de resterende svampe på stegepanden, tilsæt skyllet og afdryppet spinat indtil bladene falder sammen, krydder med friskkværnet salt og peber.

Server med råstegte kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 55612 gange,
og udskrevet 1631 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-10-12 14:17:54
Hvor længe skal den stege?

  -   2007-12-20 09:20:32
Hvor lang tid skal det steges