Gryderet med hjortebov
Hovedingrediens : Kronhjort - Hjort - Hjortebov Indsendt : Red : |
|
|
Kødet skæres i passende tern. Smørret smeltes i en tykbundet gryde. Kødet
kommes i og brunes godt af. Imens tages teposen, hvori der kommes enebær,
stjerneanis og hel hvid peber. Løgene skrælles og hakkes groft, kommes ned til
kødet og steges blanke.
Når dette er gjort, hældes hvidvin og pernoden i. Dette koges i ca. 1/2 time,
tages af ilden og drysses med 3-4 spsk. mel.
Når melet er faldet til bunds kommes det over ilden igen og koges op under
omrøring. Inden det koges op, bimdes krydderposen på gryden og koges med til
retten er færdig. Det må ike koge for hårdt - 3 bobler i min.
smages til med rosmarin, salt og peber, hvorefter fløden kommes i samt en smule kulør.
Serveres med brune ris og salat. |
|
Opskriften er vist 25285 gange,
og udskrevet 687 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-10-20 12:24:18 hvornår er retten færdig? det er ikke angivet. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne