Risotto 02
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris Indsendt : Red : |
|
|
Svits løgene i olie. Tilsæt ris og svits dem med.
Tilsæt bouillon, salt, peber og krydderurter.
Lad risene småkoge under låg i ca. 15 min., til de er møre.
|
|
Opskriften er vist 24719 gange,
og udskrevet 443 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Maja - 2005-01-01 01:01:01 Hvis man skal lave RIGTIG risotto - er det meget vigtig at bruge RISOTTO ris da de er med til at give en rige cremede konsitens... Den ovenstående opskrift har ikke noget med Rosotto at gøre.. Man skal som noget af det vigtige tilsætte væden lidt efter lidt og røre i gryden meget ofte... Derudover en "baserisotto" skal der også tilsættes revet parmasan... Lars Bredo - 2005-01-01 01:01:01 Meget god tilsæt lidt fløde |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne