Lammeschnitzler á la créme
Hovedingrediens : Lammekød - Lammeschnitzel Indsendt : Red : |
|
|
Gnid lammeschnitzlerne grundigt med peber og dryp dem med citronsaft (gem 1 tsk. af saften).
Pil løget og skær det i tynde skiver. Rens champignonerne og skær dem ligeledes i skiver og dryp dem med resten af citronsaften. Skyl og hak persillen fint. Lad olien blive meget varm på en stegepande. Steg schnitzlerne ca 3 minutter på hver side, drys dem med salt og stil dem varmt. Kom smørret på panden og lad løgskiverne gyldne let heri. Kom champignonskiverne ved, bland godt og lad det hele snurre for svag varme og under låg i 5 minutter. Tilsæt fløde og persille, smag til med salt og peber og lad det hele snurre sammen for svag varme og under omrøring i et par minutter. Fordel champignoncremen over koteletterne inden serveringen. Hertil passer løse ris, grøn salat eller smørdampede ærter. |
|
Opskriften er vist 8529 gange,
og udskrevet 228 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Tove - 2015-01-17 18:52:06 Super lækker måde at anvende køllen på. Henrik - 2012-09-11 13:04:23 Har liget prøvet opskriften, og det blev bare super lækkert. Hakkede et enkelt fed hvidløg sammen med løget. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne