Stegt, rød svinekam

Stegt, rød svinekam, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam uden svær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
750 g.svinekam
 
 Marinade:
0.5 tsk.rød farve til fødevarer
2 spsk.vand
3 fedknust hvidløg
1 spsk.fishsauce
1 spsk.sojasauce
1 spsk.østerssauce
1 spsk.brun farin
2 cm.reven, skrællet, frisk ingefærrod
0.5 tsk.kinesiske 5-krydderier
 
Opskrift:
Fjern alt fedt fra svinekødet og læg kødet i et dybt fad.

Marinade:
Pisk alle ingredienser sammen til marinaden og hæld den over kødet. Tag gummihandsker på og gnid marinaden grundigt ind i kødet overalt. Dæk fadet til og lad stå på køl i 2-3 timer eller til følgende dag.

Forvarm ovnen til 200º.
Dryp marinaden af og læg stegen på en rist over en bradepande.

Sæt stegen i ovnen i 10 minutter. Pensl mere marinade over kødet, skru ovnen ned til 180º og steg videre i 20-30 minutter, til stegen er gennemstegt.

Tag stegen ud af ovnen og lad den trække i 10 minutter.

Skær den i tynde skiver og server dem sammen med dampkogte, langkornede ris eller kom kødet i nudelretter, supper eller omeletter.





karakterer:
Opskriften er vist 9855 gange,
og udskrevet 136 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu