Lammekoteletter fra trastevere
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter Indsendt : |
|
|
Lammekoteletterne gnides grundigt med det pillede, halverede hvidløgsfed, drysses let med salt og peber, pensles med 1 spsk. olie og vendes i parmesanosten.
Æggene piskes sammen, koteletterne vendes først i æggemassen og derefter i raspen, og paneringen trykkes forsigtigt fast mod kødet. Resten af olien samt smørret varmes op på en stegepande, og koteletterne steges gyldenbrune for midel varme, 3-4 minutter på hver side. Citronen vaskes og skæres i otte dele. Koteletterne anrettes på et varmt fad og garneres med citronbåde. Hertil passer smørdampede grønne bønner eller tomatsalat |
|
Opskriften er vist 8348 gange,
og udskrevet 197 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne