Panerede pariserkoteletter
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : |
|
|
Lad en stor stegepande blive meget varm og vend hurtigt lammekoteletterne en gang på den tørre pande.
Tag dem derefter af panden og lad dem køle af.
Pisk æggene godt sammen med olien og tilsæt salt og peber. Gnid de afkølede koteletter på begge sider med det pillede, halverede hvidløgsfed og vend dem først i æggeblandingen og derefter i raspen. Lad smørret blive godt brunt på en pande og steg koteletterne ca. 3 minutter på hver side. Hertil passer næsten alle former for grøntsager eller bare en stor skål salat. Tips: Forstegningen på en tør, hed pande får paneringen til at side bedre fast og forhindre også kødet i at hvælve sig under den efterfølgende stegning. |
|
Opskriften er vist 9229 gange,
og udskrevet 158 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne