Lammekoteletter med myntesmør
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter Indsendt : Red : |
|
|
Hvidløgsfedet pilles og halveres.
Koteletterne gnides med hvidløg, peber og knap halvdelen af olien, lægges oven på hinanden i en skål og får lov til at trække under låg i ca. 20 minutter.
Mynten skylles og slynges tør, bladene hakkes meget fint. Smørret røres blødt i en lille skål, citronsaften tilsættes dråbevis, den hakkede mynte blandes i, og blandingen smages til med salt og peber. Form myntesmørret til en rulle på et stykke alufolie, pak foliet fast omkring smørret og lad det ligge mindst 15 minutter i køleskab, inden det skal anvendes. Resten af olien varmes på en pande, og koteletterne steges ved middel varme 4-5 minutter på hver side. Efter stegningen drysses koteletterne med lidt salt og anrettes på et varmt fad. Myntesmørret skæres i 4 skiver, som fordeles over koteletterne. Hertil passer: Pommes frites og grøn salat eller grillstegte tomater og flute. Tips: Variation: I stedet for mynte kan man røre andre friske hakkede krydderurter i det bløde smør, f.eks. persille, dild, citronmelisse og estragon. |
|
Opskriften er vist 6518 gange,
og udskrevet 169 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne