Lammenyre i krydret flødesauce
Hovedingrediens : Lammekød - Lammenyrer Indsendt : Red : |
|
|
Fjern hinde og overflødigt fedt fra nyrerne og skyl dem godt.
Læg dem i en skål, overhæld dem med kærnemælken og lad dem vande ud i 2-3 timer.
Derefter tages de op og tørres grundigt i køkkenpapir. Varm smørret på en stegepande og steg nyrerne på alle sider i 8-10 minutter i alt. De skal være lækkert brune udvendigt, men stadig være rosa indvendig. Tag nyrerne af panden og hold dem varme. Skyl salvien godt og pluk bladene af stilkene. Lad bladene snurre i stegeskyen på panden i ca. 1 minut. Pres det pillede hvidløgsfed ud i skyen og rør fløden i lidt ad gangen. Lad nu saucen stå og koge ind for svag varme i en 5 minutters tid. Smag til med salt, peber, citronsaft og sherry. Hæld saucen over nyrene og server dem straks. Hertil passer: Kogte aspargeskartofler og salat eller løse ris. |
|
Opskriften er vist 10788 gange,
og udskrevet 237 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (19 stemmer) |
|
Kommentarer sus.m - 2008-08-04 20:32:29 Dette smagte vidunderligt. Måske for få nyrer til 4 personer? Jeg synes, der skal beregnes 3-4 stk pr. person. Og så lidt mere sovs :o) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne