Græsk lammesuppe

Græsk lammesuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker

Oprindelsesland : Grækenland

GrækenlandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
750 g.udbenet lammebov
250 g.løg
3 fedhvidløg
2 spsk.olivenolie
1 kvistfrisk eller 1 tsk. tørret rosmarin
1 citron saften heraf
 salt
 sort peber
1 ¼ l.vand
1 laurbærblad
1 bdt.Persille
2 æg
 
Opskrift:
Lammekødet skæres i små terninger. Løgene og hvidløgsfedene pilles og hakkes fint. Olien varmes i en gryde, og heri brunes kødet godt på alle sider i ca. 10 minutter.

Løg hvidløg tilsættes og svitses gyldent under omrøring. De friske rosmarinnåle eller den tørrede rosmarin røres sammen med citronsaften, og der smages til med salt og peber. Hæld til sidst vandet over, kom laurbærbladet i og lad det hele koge for svag varme og under låg i ca. 50 minutter.

Skyl persillen godt, ryst den tør og hak den groft. Del æggene i hvider og blommer. Hviderne piskes stive med lidt salt. Æggeblommerne piskes sammen med lidt af den varme suppe og røres i suppen. De stiftpiskede æggehvider lægges i en terrin, herover hældes suppen, og det hele drysses med persille.





karakterer:
Opskriften er vist 14472 gange,
og udskrevet 254 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu