Tyrkisk bryllupssuppe
Hovedingrediens : Lammekød - Diverse lammekød Oprindelsesland : Tyrkiet Indsendt : Red : |
|
|
Skær kødet i små terninger.
Lad smørret blive gyldent under omrøring.
Derefter røres vandet i lidt efter lidt, suppen får lov til at koge op, krydres med salt og peber og snurrer i 30 minutter for svag varme.
Æggeblommerne piskes grundigt med citronsaften. Lidt af den varme suppe røres ud heri, og blandingen bruges til at legere suppen med. Herefter må suppen ikke koge mere. De 2 spsk. smør smeltes i en lille kasserolle, blandes med de to slags paprika og kanelen og røres i suppen lige inden serveringen. Pynt med skyllede, afdryppede mynteblade. Tips: En meget gammel opskrift af bondeherkomst, Suppen er tænkt som en forret. |
|
Opskriften er vist 15847 gange,
og udskrevet 224 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Vici - 2019-11-07 17:55:37 Suppen var nem og lave og smagte rigtig godt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne