Tyrkisk bryllupssuppe

Tyrkisk bryllupssuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Lammekød - Diverse lammekød

Oprindelsesland : Tyrkiet

TyrkietIndsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.lamme- eller bedeskank, uden ben
250 g.lamme- eller bedekølle, uden ben
4 spsk.smør
4 spsk.mel
1 ¼ l.vand
 salt
 hvid peber
3 æggeblommer
1 citron saften heraf
2 spsk.smør
1 tsk.paprika(edelsuss)
 lidt stødt rosenpaprika
 lidt stødt kanel
1 kvistfrisk mynte
 
Opskrift:
Skær kødet i små terninger. Lad smørret blive gyldent under omrøring. Derefter røres vandet i lidt efter lidt, suppen får lov til at koge op, krydres med salt og peber og snurrer i 30 minutter for svag varme.

Æggeblommerne piskes grundigt med citronsaften. Lidt af den varme suppe røres ud heri, og blandingen bruges til at legere suppen med. Herefter må suppen ikke koge mere.

De 2 spsk. smør smeltes i en lille kasserolle, blandes med de to slags paprika og kanelen og røres i suppen lige inden serveringen. Pynt med skyllede, afdryppede mynteblade.

Tips:

En meget gammel opskrift af bondeherkomst, Suppen er tænkt som en forret.





karakterer:
Opskriften er vist 15802 gange,
og udskrevet 221 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2019-11-07 17:55:37
Suppen var nem og lave og smagte rigtig godt.