Marineret svinekam med kartofler, løg, svesker
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam uden svær Indsendt : Red : |
|
|
Svinekammen marineres dagen før, i saften fra en hel citron, olivenolie, timian, laurbærblade, salt og peber. (Kan med fordel kommes i en frostpose, som vendes et par gange).
Kartoflerne og løgene skæres i grove stykker. Baconen skæres i ret store tern, og citronen skæres i små stykker og blandes med marinaden i et ildfast fad. Grøntsagerne skubbes til side, og svinekammen lægges midt i fadet. Steges i almindelig ovn ved ca. 220 grader C, i ¾ -1 time. Hvis grønsagerne ikke har fået farve nok - tag stegen ud, og giv fuld varme i kort tid. |
|
Opskriften er vist 30403 gange,
og udskrevet 578 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (18 stemmer) |
|
Kommentarer Ib - 2005-01-01 01:01:01 hvornaar skal sveskerne i ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne