Hyrdebrød
Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Svits lammekød i små terninger i olivenolie sammen med baconterninger.
Tilsæt hakket løg, 1-2 tørrede eller 3 friske, hakkede chillipeber, hakket persille og et par hele salvieblade. Lad det hele snurre mørt for svag varme, smag til med salt. Server blandingen på ristet bondebrød. |
|
Opskriften er vist 21234 gange,
og udskrevet 170 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.5 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne