Djævlebrød
Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød Indsendt : |
|
|
500 g. lammekødsterninger krydres med salt peber og cayennepeber.
Brunes godt på en pande i 2 spsk. olie sammen med 2 finthakkede hvidløgsfed og 1 tsk. hakkede friske rosmarinnåle.
Så snart kødet er gyldent tilsættes 1 dl. tør hvidvin, og det hele simrer for svag varme, til vinen er fordampet.
Serveres på frisk bondebrød. |
|
Opskriften er vist 16523 gange,
og udskrevet 185 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Moselund - 2005-01-01 01:01:01 Undlad hvidvin, så kan opskriften bruges! Husk brød skal være UDEN GÆR!!!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne