Toscanske bondebrød
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Kødet skæres i 3-4 cm. store terninger.
Løget pilles og hakkes groft.
Tomaterne stilles til afdrypnig.
Varm olien på en stor stegepande og brun kødstykkerne godt på alle sider i ca. 5 minutter. Kom det hakkede løg ved og lad det brune med, til det bliver gyldent. Drys med salt og peber. Mos tomaterne og rør dem i kød-løg-blandingen sammen med halvdelen af tomatsaften samt tomatpureen. Tilsæt vinen og lad alt snurre for svag varme og uden låg i 20 minutter. Tilsæt eventuelt lidt mere af tomatsaften. Gnid brødskiverne med de overskårne hvidløgsfed og rist dem lysebrune på begge sider. Smør hver skive med et tykt lag ag tomatkødet og server brødene straks. |
|
Opskriften er vist 11979 gange,
og udskrevet 130 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne