Kærne brød
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : dos Indsendt : Red : |
|
|
Hvedekærner og vand koges sammen 2-3 min og afkøles lidt.
Margarinen smeltes i kærnerne. de øvrige ingredienser tilsættes, og dejen æltes godt igennem. stilles til hævning et lunt sted ca 45 min. Dejen slås ned og formes til 2 brød. efterhæver på pladen ca 20 min. rises og pensles med vand. Bagetid 35-40 min ved 200 c |
|
Opskriften er vist 8854 gange,
og udskrevet 144 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne