Sesambrød
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Sesamfrø Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : dos Indsendt : Red : |
|
|
Smelt smørret og tilsæt mælk. kom det i en røreskål og rør gæren ud heri. Bland øvrige ingredienser i (hold lidt af melet tilbage). slå dejen sammen til den er blank og smidig. stil den til hævning et lunt sted ca. 45 min.
Tag dejen ud på et meldrysset bord, og ælt den godt igennem. tilsæt evt. resten af melet. Form dejen til 2 aflange brød, der lægges på bagepapir eller smurt bageplade. lad dem efterhæve ca. 30 min pensl brødene med æg. snit dem skrå og drys med sesamfrø. Bag dem i 35 min ved 200 c nederst i ovnen. |
|
Opskriften er vist 10938 gange,
og udskrevet 173 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer annie nielsen - 2024-04-02 19:11:26 Jeg ser i bruger sesamfrø i dejen. Ved i opm man kan bruge sesamfrø i rugbrødsdej? Venlig hilsen Annie |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne