Fyldt svinekam
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam uden svær Indsendt : Red : |
|
|
Forvarm ovnen til 180 grader.
Opvarm olie i en gryde. Kom baconen på og rist den ved god varme 2 minutter eller til den er sprød. Læg baconen på fedtsugende papir. Puds svinekammen for fedt. Skær et dybt indsnit på langs uden at skære helt igennem. Bred kødet ud og bank det let med håndroden. Bland brødkrumme, bacon, fennikel, kapers og purløg i en skål og rør det sammenpiskede æg i. Fordel fyldet på kødet, rul stegen sammen og snør den med bomuldsgarn. Smelt smør på en stegepande. Brun stegen på alle sider ved god varme 3-4 minutter. Tag den af panden og læg den i en bradepande. Blad sherry, appelsinsaft, rødvinseddike og reven appelsinskal og kog stegepanden af. Lad det koge 2 minutter. Hæld stegeskyen over stegen og stil den i ovnen 1½ time eller til den er gennemstegt. Fjern garnet omkring stegen, skær den i skiver og anret den på et fad. Hæld stegeskyen over og server med dampede grønsager. |
|
Opskriften er vist 33892 gange,
og udskrevet 491 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2014-03-19 20:03:54 Virkelig god. Jeg brugte portvin instedet for sherry og mager kalkunbalcon. Havregion instedet for brød til fyldet. Havde fennikel til overs, og kom det sammen med saucen i en stegepose i ovnen. Stegte ved lav temperatur.,startede ud ved ca 150 grader og skruede ned på 80 senere. Centrumtemperaturn 65 grader. Stod et stykke tid bagefter mens jeg lavede sovsen færdig. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne