Svinekotelet med oliven-fars
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt : |
|
|
Brun koteletterne på en varm pande, afkøl og skør en lomme i hver.
Læg brødet i blød i mælken.
Svits løget i lidt olie og rør det i brødet.
Rør krydderier og hakkede oliven i og fyld koteletterne.
Fæstn med tandstikker og stil dem i ovnen ved 200 grader i ca. 10 minutter.
|
|
Opskriften er vist 5574 gange,
og udskrevet 122 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne