Lammekølle med løgsauce
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle Indsendt : Red : |
|
|
Lammekøllen gnides med hvidløg, nelliker, salt og peber og lægges i en lille bradepande.
Appelsinerne vaskes, den gule skal rives og smøres på lammekøllen. Appelsinerne presses, og saften hældes ved. Løgene pilles, skæres i både og lægges i bradepanden. Vand hældes ved. Stilles i ovnen 1 1/2 - 1 3/4 time ved 160 grader C afhængig af hvor rosa man ønsker kødet. Køllen pakkes i folie og hviler i ca. 20 min. Stegeskyen med løg hældes i en gryde og skummes for fedt. Appelsinerne pilles, skæres i meget tynde både og kommes i gryden sammen med hvidvin. Småkoger 3-4 min. og smages til med salt og peber. Serveres med løse ris og evt dampet julesalat. Tips: De 2 appelsiner kan erstattes af 1 citron. |
|
Opskriften er vist 8670 gange,
og udskrevet 292 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne