Vildsvinefilet med fars
Hovedingrediens : Vildsvin - Vildsvinefilet Indsendt : |
|
|
Brun bøfferne hurtigt på en varm pande.
Afkøl og skær en lomme.
Svits svinekødet på en pande sammen med løget.
Når al væde er fordampet, røres oliven og persille i, og det smages til med salt, peber og oregano.
Rør ægget i og fyld i bøfferne, fæstn med tandstikker og stil dem i ovnen ved 200 grader i ca 10 minutter.
Server med tomatsauce. |
|
Opskriften er vist 13282 gange,
og udskrevet 245 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne