James olivers lammekarry

James olivers lammekarry, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
7 spsk.karryblanding
1 par spsk. rød karrypasta
2 spsk.smør
2 ds.hakkede tomater
 dl.vand eller fond
 kg.lammekød i terninger
1 håndfuld hakket mynte
 dl.yoghurt naturel
 limesaft
 
Opskrift:
Forvarm ovnen til 170 grader.

Sauter karryblandingen og –pasta gylden i smør i en stegegryde under regelmæssig omrøring. Tilsæt tomater og vand/fond, kog op, dæk med stanniol og stil gryden i ovnen i 1½ time, så smagen bliver meget koncentreret og intens. Fjern staniolen og stil gryden på blusset, så saucen reduceres og koncentreres. Dette er en basis karrysauce.

Sauter lammeterningerne gyldne i lidt olivenolie, tilsæt karrysaucen og lad simre 1 times tid, til kødet er mørt. Drys hakket koriander og mynte over den færdige ret og rør yoghurten i. Smag til med salt og peber og et ordentligt skvæt limesaft.





karakterer:
Opskriften er vist 11785 gange,
og udskrevet 265 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-09-02 16:48:02
Han er og bliver min gud, har selv lavet den et par gange og den er SÅ LÆKKE, men bruger normalt svin i stedet!