James olivers lammekarry
Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød Indsendt : |
|
|
Forvarm ovnen til 170 grader.
Sauter karryblandingen og –pasta gylden i smør i en stegegryde under regelmæssig omrøring. Tilsæt tomater og vand/fond, kog op, dæk med stanniol og stil gryden i ovnen i 1½ time, så smagen bliver meget koncentreret og intens. Fjern staniolen og stil gryden på blusset, så saucen reduceres og koncentreres. Dette er en basis karrysauce. Sauter lammeterningerne gyldne i lidt olivenolie, tilsæt karrysaucen og lad simre 1 times tid, til kødet er mørt. Drys hakket koriander og mynte over den færdige ret og rør yoghurten i. Smag til med salt og peber og et ordentligt skvæt limesaft. |
|
Opskriften er vist 11827 gange,
og udskrevet 265 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Kryger - 2007-09-02 16:48:02 Han er og bliver min gud, har selv lavet den et par gange og den er SÅ LÆKKE, men bruger normalt svin i stedet! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne