Indisk lam i karry
Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød Oprindelsesland : Indien Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Brun kødet i olie sammen med karry og hvidløg.
Tilsæt tomat og bouillon og lad det koge ½ time for svag varme under låg.
Kom kartofler i tern ved, kog 15 minutter, tilsæt linser og kog i 5 minutter.
Skær squash i skiver og kom dem i gryden sammen med blomkålsbuketterne.
Kog det hele yderligere 10 minutter og smag til med salt og peber.
Server lammegryden med et drys af friske krydderurter. |
|
Opskriften er vist 32803 gange,
og udskrevet 606 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2014-10-13 11:11:45 Squash og blomkål havde stadig rigeligt bid i, for dem der ikke bryder sig om dette kan de tilsættes sammen med linserne så de får 15 minutter i alt. monica d - 2005-01-01 01:01:01 det er jeg ikke enig i den smager ok |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne