Indisk lam i karry

Indisk lam i karry, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød

Oprindelsesland : Indien

IndienIndsendt :      Red :
Indisk lam i karry, billede 4 Indisk lam i karry, billede 1 Indisk lam i karry, billede 2 Indisk lam i karry, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
400 g.skært lammekød i tern
1 spsk.olie
1 spsk.tikka masala-pasta eller anden karry
1 fedhvidløg
1 ds.flåede hakkede tomater
5 dl.bouillon
400 g.skrællede kartofler
100 g.røde linser
300 g.squash
200 g.blomkål i små buketter
 salt
 peber
 frisk mynte
 frisk koriander
 
Opskrift:
Brun kødet i olie sammen med karry og hvidløg. Tilsæt tomat og bouillon og lad det koge ½ time for svag varme under låg. Kom kartofler i tern ved, kog 15 minutter, tilsæt linser og kog i 5 minutter. Skær squash i skiver og kom dem i gryden sammen med blomkålsbuketterne. Kog det hele yderligere 10 minutter og smag til med salt og peber.

Server lammegryden med et drys af friske krydderurter.





karakterer:
Opskriften er vist 32803 gange,
og udskrevet 606 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-10-13 11:11:45
Squash og blomkål havde stadig rigeligt bid i, for dem der ikke bryder sig om dette kan de tilsættes sammen med linserne så de får 15 minutter i alt.

  -   2005-01-01 01:01:01
det er jeg ikke enig i den smager ok