Kinesisk Sur-Sød Kødret
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam uden svær Oprindelsesland : Kina Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 58438 gange,
og udskrevet 1008 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Hanne B. Frandsen - 2021-05-18 18:46:22 Der smagte godt, men kan det fryses? MariaElmvang - 2008-06-21 21:40:25 Smager meget bedre end det lugter og kan varmt anbefales. Test spiseren! - 2005-01-01 01:01:01 retten er dejlig nem at lave, og den smager rigtig godt! En god ret du kan bruge til at øve dig til at spise med pinde!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne