Svinekød i sur-sød sauce 02
Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel Indsendt : Red : |
|
|
Både grøntsager og skinkeschnitzler skæres i fine strimler. Kødet vendes i Maizena og steges gyldent i olie. Kødet tages fra og holdes varmt. Derefter steges også grøntsager i hed olie, ganske kort, de skal være sprøde. Eddike, risvin og sukker røres sammen og hældes ved, og der jævnes med Maizena. Blandingen hældes over kødet.
Retten serveres rygende varm med kogte, løse ris. |
|
Opskriften er vist 14612 gange,
og udskrevet 281 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne