Skinkeschnitzler med danablu-pasta og pebersalat
Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel Indsendt : |
|
|
Først laves pebersalaten:
Skyl og rens peberfrugterne, og skær dem i strimler. Bring dem i kog med vand og olie i en gryde, dæmp varmen og damp strimlerne under låg i 2 minutter. Hæld peberfrugterne op i en skål, og tilsæt eddike og salt. Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Hæld den i en sigte og skyl gryden. Varm mælken op under omrøring sammen med osten. Tilsæt pastaen, når osten er opløst. Kog pastaen ved middel varme og under omrøring i 3-4 minutter, indtil ostemassen svøber sig om den. Tilsæt ærter og hakket grønt. Stil pastaen til side, mens skinkeschnitzlerne steges. Dup skinkeschnitzlerne tørre med køkkenrulle. Drys med peber, og brun dem hurtigt på begge sider ved kraftig varme. Skru ned til middel varme, og steg dem færdige i 1½-2 minutter på hver side. Drys med salt. Servér skinkeschnizlerne sammen med pastaen og pebersalaten. |
|
Opskriften er vist 8006 gange,
og udskrevet 172 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne