Skinkeschnitzler med danablu-pasta og pebersalat

Skinkeschnitzler med danablu-pasta og pebersalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
4 skinkeschnitzler af inderlår,
1-1½ cm.tykke.
15 g.smør eller margarine
 salt
 peber
 
2 røde peberfrugter
2 tsk.olie
1 spsk.vand
1 spsk.kryddereddike
 Salt
300 g.pasta
3 dl.sødmælk
50 g.Danablue ost
 Salt
250 g.fine ærter (frosne)
3-4 spsk.finthakket persille eller basilikum
 
Opskrift:
Først laves pebersalaten:
Skyl og rens peberfrugterne, og skær dem i strimler. Bring dem i kog med vand og olie i en gryde, dæmp varmen og damp strimlerne under låg i 2 minutter. Hæld peberfrugterne op i en skål, og tilsæt eddike og salt.

Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Hæld den i en sigte og skyl gryden.

Varm mælken op under omrøring sammen med osten. Tilsæt pastaen, når osten er opløst. Kog pastaen ved middel varme og under omrøring i 3-4 minutter, indtil ostemassen svøber sig om den. Tilsæt ærter og hakket grønt. Stil pastaen til side, mens skinkeschnitzlerne steges.

Dup skinkeschnitzlerne tørre med køkkenrulle. Drys med peber, og brun dem hurtigt på begge sider ved kraftig varme. Skru ned til middel varme, og steg dem færdige i 1½-2 minutter på hver side. Drys med salt.

Servér skinkeschnizlerne sammen med pastaen og pebersalaten.





karakterer:
Opskriften er vist 8056 gange,
og udskrevet 172 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (14 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu